Elvis on liian nuori naimisiin | Me Naiset 39/1961

Noin viikko Elvis Presleyn viimeisimmän elokuvan Suomen ensi-illan jälkeen, Me Naiset -lehti (nro 39, 27.9.1961) sai tilaisuuden puida laulajasuosikin naisasioita. Tuolloin vielä nousussa olevan Hollywood-lupauksen ympärillä pyöri vastakkaisen sukupuolen edustajia siinä määrin, että naistenlehtien oli vaikea pysyä laskuissa.

Ja se meneillään olevan elokuvan nimi oli tietenkin Kapinallisen laulu (Wild In The Country), eikä Kesytön luonto, kuten lehti väittää. Hyvä yritys kuitenkin. Leffasta lisätietoa löytyy ElvisMestan elokuvasivuilta.

Mielenkiintoisin viittaus artikkelista löytyy jo ikään kuin varmana pidettyyn tietoon Presleyn seuraavan vuoden Euroopan kiertueeseen, jonka tiimoilta pohditaan hänen mahdollista saapumistaan Ruotsiin. Suomea ei tässä kohti edes harkita. 

Myös Elviksen hurjissa miljoonalukemissa kulkevat palkkiot on todennäköisesti laskettu sen aikaisissa Suomen markoissa, vaikka valuuttaa ei olekaan mainittu.

Elvistä tosiaankin yritettiin armeijasta paluunsa jälkeen kihlata lähes jokaisen naikkosen kanssa, joka vähänkin teki lähempää tuttavuutta tähden kanssa. Sen jälkeen kun Elvis vihdoin astui avioliiton satamaan kuusikymmenluvun lopulla, hänelle alettiin jo lähes välittömästi kirjoittaa eropapereita.


Pasi Välimäki

Olen Elvis-harrastaja jo vuodesta 1977 lähtien. ElvisMesta-blogin (elvismesta.blogspot.com) tarkoituksena on jakaa omaa vuosien varrella kertynyttä tietämystä Elvis Presleystä. Lisäksi medioissa näkee artistiin liittyen usein väärää tietoa, asiavirheitä ja turhia uskomuksia, joihin sivut pyrkivät omalta osaltaan tuomaan oikaisua ja samalla toimimaan lähdeaineistona kaikenlaiseen julkaisutoimintaan. Tietenkin tarkoitus on myös tarjota mielenkiintoista sisältöä faneille ja muille asiasta kiinnostuneille.

MusaMesta-blogi (musamesta.blogspot.com) on perustettu alustaksi kaikenlaiseen musiikkiin liittyvään häröilyyn. Fokus on konserttimuisteluissa, netistä bongatuissa videoissa/biiseissä ja artistidiggailussa. Olen kuitenkin antanut itselleni täyden vapauden toimia, kunhan se vain jotenkin liittyy musiikkiin – elämän pituiseen intohimooni.

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!

Uudempi Vanhempi

نموذج الاتصال