Menestyksen hinta oli yksityinen helvetti, Elvis Story 2. | Apu-lehti 36/1977

Apu-lehden Elvis Story 2. (nro 36/1977) käsittelee enemmän Elviksen traagisia loppuaikoja. Tämä toinen osa onkin itselle vieraampi, enkä ole päässyt sitä lukemaan kokonaisuudessaan vasta kuin nyt, sillä aivan äskettäin löysin lehden sattumalta Huuto.netistä, kun etsin kokoelmiini edellistä numeroa, jota on erittäin vaikea enää löytää. 

Vanhoista leikekirjoistani löytyy tästäkin artikkelista silputtuja kuvia, mutta vasta nyt se on hallussani koko komeudessaan.

En sen enempää lähde korjailemaan jutun asiavirheitä, mutta kun pääkuvan kuvatekstissä on noinkin räikeä kömmähdys, niin pakkohan se on oikaista. Kuvan väitetään olevan Elviksen viimeisestä konsertista 26. kesäkuuta 1977 (Indianapolis). Paikka ja aika on kuitenkin Tampa, Florida, 2. syyskuuta 1976. Ja asuna Blue Egyptian Bird, kun taas viimeisessä konsertissa oli käytössä pizzapukunakin tunnettu Mexican Sundial.

Varsinaisen artikkelin lopusta löytyy myös lehden muuta Elvis-aineistoa, kuten Help-musiikkilehden kokosivun Elvis-mainos ja kilpailu, jossa on voinut voittaa Elviksen kolmoisälppärin. 

Jutun ykksöosa löytyy täältä: Kuningas on kuollut, Elvis Story 1. | Apu-lehti 1977 








Pasi Välimäki

Olen Elvis-harrastaja jo vuodesta 1977 lähtien. ElvisMesta-blogin (elvismesta.blogspot.com) tarkoituksena on jakaa omaa vuosien varrella kertynyttä tietämystä Elvis Presleystä. Lisäksi medioissa näkee artistiin liittyen usein väärää tietoa, asiavirheitä ja turhia uskomuksia, joihin sivut pyrkivät omalta osaltaan tuomaan oikaisua ja samalla toimimaan lähdeaineistona kaikenlaiseen julkaisutoimintaan. Tietenkin tarkoitus on myös tarjota mielenkiintoista sisältöä faneille ja muille asiasta kiinnostuneille.

MusaMesta-blogi (musamesta.blogspot.com) on perustettu alustaksi kaikenlaiseen musiikkiin liittyvään häröilyyn. Fokus on konserttimuisteluissa, netistä bongatuissa videoissa/biiseissä ja artistidiggailussa. Olen kuitenkin antanut itselleni täyden vapauden toimia, kunhan se vain jotenkin liittyy musiikkiin – elämän pituiseen intohimooni.

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!

Uudempi Vanhempi

نموذج الاتصال