Suukottelevat serkut (1964)

SUUKOTTELEVAT SERKUT
(Kissin Cousins)
Ohjaus: Gene Nelson. Pääosissa: Elvis Presley, Arthur O'Connell, Glenda Farrell, Jack Albertson, Pam Austin, Cynthia Pepper, Yvonne Craig. – Fox Films.

Elvis kaksoisosassa yrittää pitää tyttöjä pois kintereiltään. Tarina maalaishiirestä ja kaupunkilaishiirestä hyvin heikosti ohjattuna.

Nyt sitten keksittiin panna Elviskin kaksoisosaan, mutta ei kylläkään niin onnistuneissa merkeissä kuin jotkut muut tähdet, vaikka tämä kaksoisidea ei ole minua niin kovin koskaan sykähdyttänyt. Ohjaaja kokee panna vastakkain koskemattoman maalaisidyllin ja modernin elämänmenon; ei siitä erikoisemmin ilonaiheita synny. Musikaaliksi juttu on heikko, tällaiseen miljööseen eivät laulunumerot tahdo oikein sopeutua. Nämä ryyppäämiset ja maalaisidyllit eivät jaksa hauskuuttaa kuin sangen harvoin; amerikkalaisen naisen päällekäyvyys alkaa myös olla loppuunpuituja asioita, ellei sitten Tashlin ole asialla: sitähän hän ei ole.

Velipekka Makkonen (Elokuva-Aitta, 1964, nro ei tiedossa)

Pasi Välimäki

Olen Elvis-harrastaja jo vuodesta 1977 lähtien. ElvisMesta-blogin (elvismesta.blogspot.com) tarkoituksena on jakaa omaa vuosien varrella kertynyttä tietämystä Elvis Presleystä. Lisäksi medioissa näkee artistiin liittyen usein väärää tietoa, asiavirheitä ja turhia uskomuksia, joihin sivut pyrkivät omalta osaltaan tuomaan oikaisua ja samalla toimimaan lähdeaineistona kaikenlaiseen julkaisutoimintaan. Tietenkin tarkoitus on myös tarjota mielenkiintoista sisältöä faneille ja muille asiasta kiinnostuneille. MusaMesta-blogi (musamesta.blogspot.com) on perustettu alustaksi kaikenlaiseen musiikkiin liittyvään häröilyyn. Fokus on konserttimuisteluissa, netistä bongatuissa videoissa/biiseissä ja artistidiggailussa. Olen kuitenkin antanut itselleni täyden vapauden toimia, kunhan se vain jotenkin liittyy musiikkiin – elämän pituiseen intohimooni.

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!

Uudempi Vanhempi

نموذج الاتصال