Promised Land/It's Midnight (1975)

ELVIS PRESLEY: Promised Land / It's Midnight (RCA Victor PB-10074).

Sen kunniaksi, että olen kahdessa numerossa kehunut Elviksen suurta merkitystä rock & rollille, niin haukutaanpa tämä uusi singe. Ei maar, onhan tämä parempi kuin noin 95 % hänen tuotannostaan vuoden -60 jälkeen, mutta silti erittäin mekaaninen ja eleetön esitys verrattuna aikaisemmin tästä Chuck Berry -klassikoista kuulemiini versioihin ja etenkin verrattuna 50-luvun Elvikseen, jota olen viime päivinä kuunnellut ihastellen ja ihmetellen.

Eniten tässä singlessä minua raivostuttaa se, että tämän mahtava menestys vei loputkin mahdollisuudet joulukuussa arvostelemaltani Johnnie Allanin versiolta, jossa oli moninverroin enemmän elävyyttä ja svengiä plus aivan timanttia haitarisooloilua. Jos suinkin vain mahdollista, hankkikaa tuo Johnnie Allanin ”Promised Land” (Oval 1001). Elviksen singlen arvoa alentaa vielä B-puolen kamala tusinaballadi. Happy birthday indeed!

Waldemar Wallenius (Soundi-lehti, 1975)

Pasi Välimäki

Olen Elvis-harrastaja jo vuodesta 1977 lähtien. ElvisMesta-blogin (elvismesta.blogspot.com) tarkoituksena on jakaa omaa vuosien varrella kertynyttä tietämystä Elvis Presleystä. Lisäksi medioissa näkee artistiin liittyen usein väärää tietoa, asiavirheitä ja turhia uskomuksia, joihin sivut pyrkivät omalta osaltaan tuomaan oikaisua ja samalla toimimaan lähdeaineistona kaikenlaiseen julkaisutoimintaan. Tietenkin tarkoitus on myös tarjota mielenkiintoista sisältöä faneille ja muille asiasta kiinnostuneille. MusaMesta-blogi (musamesta.blogspot.com) on perustettu alustaksi kaikenlaiseen musiikkiin liittyvään häröilyyn. Fokus on konserttimuisteluissa, netistä bongatuissa videoissa/biiseissä ja artistidiggailussa. Olen kuitenkin antanut itselleni täyden vapauden toimia, kunhan se vain jotenkin liittyy musiikkiin – elämän pituiseen intohimooni.

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!

Uudempi Vanhempi

نموذج الاتصال