Good Times (1974)

ELVIS:
Good Times
(RCA)

Kuten tässä numerossa selvästi toisaalla tulee ilmi ei Elvistä voi lähestulkoonkaan rajoittaa pelkäksi rock-laulajaksi. Balladien, gospelin, countryn ja rockin mestari on tehnyt poikkeuksellisen hyvän uuden älpeen.

Tällä kertaa areenana on country-musiikki höystettynä reippailla country- ja hillbilly-sävyillä. Ja kaikkea sivelee hyppysellinen bluesia kappaleessa ”Good Time Charlie's Got The Blues”.

”She Wears My Ring” on tervehdys Solomon Kingille ja yllättävä ”Spanish Eyes” suvereeni näyttö siitä kellä vokalistilla on kaunein äänenväri maailmassa.

Elvis nousee herkimmistä tunnelmista voimakkaimpaan tunnepaloon mestarin ottein.

”Loving Arms” ja ”If That Isn't Love” ovat superherkkua.

Laulutaustoilla valkoinen soul-ryhmä The Voice, D.J. Summer sekä Stamps luovat vahvan pohjan. Myös studioteknisesti toivomisen varaa on turha hakea.

James Saville (Suosikki-lehti, nro 7/1974)

Pasi Välimäki

Olen Elvis-harrastaja jo vuodesta 1977 lähtien. ElvisMesta-blogin (elvismesta.blogspot.com) tarkoituksena on jakaa omaa vuosien varrella kertynyttä tietämystä Elvis Presleystä. Lisäksi medioissa näkee artistiin liittyen usein väärää tietoa, asiavirheitä ja turhia uskomuksia, joihin sivut pyrkivät omalta osaltaan tuomaan oikaisua ja samalla toimimaan lähdeaineistona kaikenlaiseen julkaisutoimintaan. Tietenkin tarkoitus on myös tarjota mielenkiintoista sisältöä faneille ja muille asiasta kiinnostuneille. MusaMesta-blogi (musamesta.blogspot.com) on perustettu alustaksi kaikenlaiseen musiikkiin liittyvään häröilyyn. Fokus on konserttimuisteluissa, netistä bongatuissa videoissa/biiseissä ja artistidiggailussa. Olen kuitenkin antanut itselleni täyden vapauden toimia, kunhan se vain jotenkin liittyy musiikkiin – elämän pituiseen intohimooni.

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!

Uudempi Vanhempi

نموذج الاتصال