Got A Lot O' Livin' To Do | 1957


Elokuvan, Loving You (Kiihkeitä rytmejä, 1957), lopussa, Freegaten tv-lähetyksessä, jossa Deke esittää Aaron Schroeder ja Ben Weismanin kirjoittaman kappaleen, nähdään yleisössä Elviksen vanhemmat, äiti Gladys ja isä Vernon. Idea oli ohjaaja Hal Kanterin. Videon lopussa näkyy hidastettu kohtaus, jossa Gladys, vaaleansinissään, taputtaa ainokaiselleen.

Gladys kuoli noin puolitoistavuotta kuvausten jälkeen, 14. elokuuta 1958, vain 46-vuotiaana. Ja kerrotaan, että Elvis ei koskaan enää voinut katsoa elokuvaa sen jälkeen.

Levyttäessään kappaletta Hollywoodissa Elvis tapasi toisen laulun kirjoittajista, ja muisteli myöhemmin:

"Katsoin häntä, hymyilin, kysyin hänen nimeltään ja miksi hän oli studiossa. Hän sanoi olevansa Ben Weisman, ja hän oli säveltänyt kappaleen Got A Lot O' Livin' To Do. Huusin kavereille että tulkaa tänne, ja aloimme soittaa kappaletta. Tämän päivän jälkeen Benistä ja minusta tuli todella hyviä ystäviä, ja hän päätyi kirjoittamaan minulle 57 biisiä. Hassua, mihin satunnaiset tapahtumat voivat johtaa!"

Kukaan toinen lauluntekijä ei ole kirjoittanut Elvikselle niin paljon biisejä kuin Weisman.

Got A Lot O' Livin' To Do (end version) | Paramount Scoring Stage, Hollywood | 18.1.1957

Pasi Välimäki

Olen Elvis-harrastaja jo vuodesta 1977 lähtien. ElvisMesta-blogin (elvismesta.blogspot.com) tarkoituksena on jakaa omaa vuosien varrella kertynyttä tietämystä Elvis Presleystä. Lisäksi medioissa näkee artistiin liittyen usein väärää tietoa, asiavirheitä ja turhia uskomuksia, joihin sivut pyrkivät omalta osaltaan tuomaan oikaisua ja samalla toimimaan lähdeaineistona kaikenlaiseen julkaisutoimintaan. Tietenkin tarkoitus on myös tarjota mielenkiintoista sisältöä faneille ja muille asiasta kiinnostuneille. MusaMesta-blogi (musamesta.blogspot.com) on perustettu alustaksi kaikenlaiseen musiikkiin liittyvään häröilyyn. Fokus on konserttimuisteluissa, netistä bongatuissa videoissa/biiseissä ja artistidiggailussa. Olen kuitenkin antanut itselleni täyden vapauden toimia, kunhan se vain jotenkin liittyy musiikkiin – elämän pituiseen intohimooni.

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!

Uudempi Vanhempi

نموذج الاتصال